Creëer overzichtelijke voedselinformatie overzichten in een handomdraai!

Met Mijn Setz creëert u overzichtelijk voedselinformatie sheets voor uw producten. Wanneer u de ingrediënten en receptuur invult berekenen wij voedingswaarde zodat u een duidelijke overzicht krijgt van de aanwezige allergenen en E-nummers. De EU stelt strenge eisen aan wat het etiket van voorverpakte levensmiddelen moet vermelden. Volgens de Wet Voedselinformatie (Verordening EU 1169/2011) moet hierop in elk geval het aantal calorieën en de belangrijkste voedingsstoffen, zoals vet en koolhydraten, te zien zijn. Met ons systeem creëert u tijdswinst en voldoet u aan de belangrijke wet op het gebied van voedselinformatie.

Voedsel informatie
voedsel informatie
Setz-Apart Specerijen
Voedsel informatie
Setz-Apart Specerijen

Volledige controle

Ons systeem kent standaard al onze producten, de E-nummers en allergenen. U kunt echter zonder probleem zelf producten van derden(u moet dan wel over de juiste productinformatie beschikken van deze producten) toevoegen waardoor de voedselinformatie van uw receptuur altijd de juiste informatie weer geeft.

Zo heeft u volledige controle over de voedselinformatie van uw producten!

 

Voor iedereen beschikbaar. Gratis* voor onze klanten.

Als klant en afnemer van Setz-Apart producten, kunt u gratis* gebruik maken van ons systeem. Bent u geen klant van ons, dan kunt u echter nog steeds gebruik maken van ons systeem. Voor slechts € 300,- per jaar excl. btw draait u met al het gemak van de wereld uw voedsel-, allergenen- en E-nummer informatie uit voor uw afnemers of klanten.

*Bij minimale afname van € 1000,- per jaar aan kruiden/specerijen of mixen daarvan.