Creëer overzichtelijke Allergeneninformatie overzichten in een handomdraai!

Met ons voedselinformatie-systeem (Mijn Setz) creëert u overzichtelijk voedselinformatie sheets voor uw producten. Wanneer u de ingrediënten en receptuur invult berekenen wij de aanwezige Allergenen en daarnaast de Ingrediënten, Voedingswaarde en E-nummers.

Als vers specialist bent u verplicht volgens Europese Wet Voedselinformatie, verordening 1169/2011 allergeneninformatie voor alle niet voorverpakte producten op de juiste manier aan de consument mede te delen. Ook moet deze informatie schriftelijk of elektronisch beschikbaar zijn voor uw medewerkers en de NVWA. Met onze systeem creëert u Allergeneninformatie overzichten en voldoet u aan deze eisen. Met ons voedselinformatie-systeem creëert u tijdwinst.

Ook kun u deze voedselinformatie gegevens gebruiken naast de overige verplicht vermeldingen op voor verpakte producten.

 

Voedsel informatie
voedsel informatie
Setz-Apart Specerijen
Voedsel informatie
Setz-Apart Specerijen

Volledige controle

Ons systeem kent standaard al onze producten. U kunt echter zonder probleem zelf producten van derden(u moet dan wel over de juiste productinformatie beschikken van deze producten) toevoegen waardoor de voedselinformatie van uw receptuur altijd de juiste informatie weer geeft.

Zo heeft u volledige controle over de voedselinformatie van uw producten!

 

Voor iedereen beschikbaar. Gratis* voor onze klanten.

Als klant en afnemer van Setz-Apart producten, kunt u gratis* gebruik maken van ons systeem. Bent u geen klant van ons, dan kunt u echter nog steeds gebruik maken van ons systeem. Voor slechts € 400,- per jaar excl. btw draait u met al het gemak van de wereld uw allergenen-, ingrediënten-, E-nummer informatie en voedingswaarde uit voor uw afnemers of klanten.

*Bij minimale afname van € 1500,- per jaar aan kruiden/specerijen of mixen daarvan.