Setz-Apart Specerijen is een familiebedrijf sinds 1961.

Wij staan voor jarenlange ervaring en gaan alleen voor de hoogste kwaliteit en voedselveiligheid.

Smaak:
Kruiden maken van elke stuk vlees, vis, wild of gevogelte een smaakvol eindproduct. Onze tevreden klantenkring is hét bewijs dat Setz-Apart Specerijen uitstekend aan de gemiddelde smaak beantwoorden en ons assortiment specerijen- en kruidenmixen op nationaal en internationaal niveau voorziet in elke behoefte. Daarnaast leveren wij maatwerk, met het samenstellen van door onze afnemers gewenste speciale recepten. Niet voor niets maken vakmensen door het hele land gebruik van onze kwalitatief goede kruiden uit Groningen.

Allergenen:
Wij vinden dat personen met een voedselallergie ook moeten kunnen genieten van smaakvolle producten. Daarom zijn wij als eerste bedrijf in Nederland in 1997 gestart met een goed bewaakte allergenenvrije kruiden- en specerijenlijn.

Ons doel:
Setz-Apart Specerijen is een onafhankelijk familiebedrijf dat eigenhandig en op hoog kwaliteitsniveau produceert. Wij trachten steeds met kwaliteitsproducten het gestelde doel te bereiken.

menger
peper korrels
Setz-Apart Specerijen
Specerijen
vlees gemarineerd

Kwaliteit boven alles.

Ons productieproces. 100% hygiënisch en gekeurd. Daar zijn we trots op.

Kwaliteit:
Setz-Apart is als één van de eerste specerijenbedrijven in Nederland gecertificeerd op het gebied van voedselveiligheid. Wij vinden het belangrijk om een constante kwaliteit te waarborgen en onze binnenkomende en uitgaande producten worden doorlopend gekeurd op kwaliteit en houdbaarheid.

Sluitende traceability:
In de huidige levensmiddelenindustrie is de traceability niet meer weg te denken. Door middel van een automatiseringssysteem kunnen wij de traceability van onze grondstoffen en eindproducten van A tot Z garanderen. Hierdoor voldoen wij aan de nieuwste regelgeving.

Al ruim 60 jaar gaan traditie en innovatie perfect samen!

Setz-Apart Specerijen is een familiebedrijf sinds 1961.

Grondlegger H.W. Setz startte het bedrijf door voornamelijk specerijen, kruiden en conserven aan de bakkerij te leveren. Later werden andere markten aangeboord. Toen de zonen Hans en Leon Setz in 1969 het bedrijf van hun vader overnamen ontstond de traditie van een goed lopend familiebedrijf. In 1984 trad zoon Felix in dienst en in die tijd had de familie Setz-Apart al een betrouwbare naam binnen de levensmiddelenindustrie opgebouwd.
Wat begon als een regionale onderneming groeide uit tot een bedrijf met afnemers als slagerijen, poeliers, supermarkten en vishandels door het hele land. Tot op de dag van vandaag wordt de familietraditie in ere gehouden en momenteel staat de familie Setz nog steeds vol trots aan het roer van het kruidenbedrijf. Vanaf 2008 ook met Rick, zoon van Hans, in dienst. Later, in 2010, zou ook Leon’s zoon Frank zijn intrede doen, die nu de algehele leiding heeft. Setz-Apart combineert traditie met innovatie en volgt de nieuwste ontwikkelingen in de voedingsmiddelenindustrie op de voet.

 

 

Setz-Apart Specerijen
Rieks Setz
Hans, Leon en Felix Setz
Setz-Apart Specerijen
Setz-Apart Specerijen